Generali дари два броя респиратора CWH-3010 и парични средства на болници в големите градове в борбата срещу COVID 19


15 Май 2020

GENERALI е една от международните застрахователни компании, които активно участват в борбата с вируса COVID-19, като предприема и финансира редица активности в глобален мащаб.

В кризисни ситуации като тази, всеотдайността на всички лекари и медицински служители на първа линия е високо оценявана от нас и затова решихме да дадем своя принос към тяхното хуманно дело. В трудни ситуации е от изключителна важност, да покажем, че всички ние можем да се обединим и заедно да бъдем полезни за подсигуряване на бъдещето на нашата общност, в частност здравето на хората в България.

GENERALI дари два броя респиратора CWH-3010, с които лекарите от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД и УМБА „Александровска“ ЕАД ще имат така нужната апаратура, в подкрепа на своите действия, с цел запазване на човешкия живот в борбата с вируса Covid-19.

GENERALI направи парични дарения на болници в Кюстендил, София, Плевен, Червен бряг, Видин, Белоградчик, Троян, Габрово, Добрич, Търговище, Шумен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Сливен и Стара Загора.

Бихме искали да изкажем огромната си благодарност към всички лекари, сестри, експерти и служители, които се борят ден след ден с ограничаване и намаляване на негативните последици от разпространение на вируса Covid-19.

Заедно ще успеем!