My Generali вече предлага завеждане на щети онлайн


14 Апр 2022

Уважаеми клиенти,

С радост споделяме, че дигиталният онлайн портал MyGenerali е обновен!

В допълнение на сегашните функционалности на платформата – достъп до информация по полици, плащане на вноски, подновяване и сключване на полици, иновативният ни клиентски портал, MyGenerali вече предлага и онлайн регистриране на щети. С новата функционалност нашите клиенти могат да завеждат щети по застраховки “Каско на МПС”, “Домашно имущество – индивидуално”, пакетна застраховка “Дом”, медицинска застраховка “Закрила” и застрахователен пакет “Healthline”, изцяло онлайн.

Статусът на регистрираните щети ще бъде лесен и удобен за проследяване – ще намирате бързо данни за номер на полица, номер на щета и всякаква друга полезна информация. Тъй като процесите по регистриране на щети са различни спрямо вида застраховка, за вас ще има допълнителна информация в процеса на регистриране на щетата.

Дигиталният ни портал  дава достъп до всички услуги, свързани със застраховките ви, изцяло онлайн и в реално време.

В секция „Още“, вече може да намерите всички наши партньори – официални и доверени сервизи и медицински заведения, както и техните контакти и GPS упътвания.

Като наш клиент, можете да се възползвате от всички предимства, които ви предлага онлайн порталът My Generali. Очаквайте скоро новите функционалности и в мобилното приложение на My Generali за Android и iOS.

 

GENERALI
Партньор за цял живот