Резултати The Human Safety Net, Дженерали Застраховане и Фондация За Нашите Деца


19 Юни 2021
8.jpg

В края на 2019 година към семейството на The Human Safety Net – глобалната инициатива на застрахователна група GENERALI, се присъедини Фондация „За Нашите Деца“.

Целта на инициативата е да се създаде мрежа от хора и съмишленици, които да подкрепят най-уязвимите – новородени, деца и семейства в риск. В България THSN подкрепя дейността на фондацията за разгръщане и повишаване на качеството на услугите за ранно детско развитие и достигане до повече нуждаещи се деца и семейства, които да могат да бъдат подкрепени, за да реализират своя потенциал и да имат шанс за по-добър живот

Имаме удоволствието да ви съобщим, че от началото на съвместните си усилия до момента сме успели да подкрепим 1332 деца, 1830 родители и 191 специалисти. Подпомагането се осъществи чрез центровете на „Фондация за Нашите Деца“ в град София и в град Пловдив.

Може да се запознаете с част от историите на хора, на които сме помогнали:

https://detebg.org/success_stories/chudoto-palechka/

https://detebg.org/success_stories/kak-edin-priemen-roditel-prenapisa-6-detski-istorii-2/

https://detebg.org/success_stories/kolko-sa-6-meseca-kogato-si-na-4-godini/

Нека да не забравяме, че всеки един от нас, има способността да бъде причина за една детска усмивка, надежда за едно безсилно семейство и магия за реализирането на всичко това!

Няма нищо по-магично и чисто от това да бъдеш човек, помогнал на друг!

Благодарим на всички, които участвате в нашата благородна кауза!