Tелемедицинска консултация от Generali


19 Юни 2021

Както всички знаем, ежедневието ни е забързано и често пренебрегваме личното си здраве, поради причината, че нямаме време.

Ние от Generali ценим своите клиенти и правим всичко възможно да ви предоставим това, от което имате нужда.

В тази връзка създадохме един по-удобен, по-лесен, по-бърз и по-модерен начин за вашето време и здраве.

Представяме ви възможността да осъществите виртуална консултация с лекар, който да ви насочи към точния специалист, според вашата необходимост.

Може да направите своята виртуална консултация от вкъщи, от вилата, от почивния курорт – местоположението ви е без значение.

Необходимо е само да се регистрирате в Моето здравно досие, ако все още не сте го направили и да следвате следните стъпки:

  1. Как да си запишете час?

За да запазите час за видео консултация с лекар, влезте в раздел „Видео консултация“ и изберете „Запази час“ от падащото меню. Изберете желания от вас лекар, дата и час за консултация. Попълнете полетата за имена, телефонен номер и имейл адрес. На посочения от Вас имейл ще получите потвърждение за записания час, както и линк за връзка с лекар.

  1. Как се провежда Вашата онлайн консултация?

След като получите линк за видео-връзка, моля стартирайте същия в часа, определен за консултацията, за да започнете разговор с лекаря.

С цел запознаване на лекаря с Вашите текущи симптоми и здравословно състояние Ви препоръчваме, няколко часа преди началото на консултацията да попълните нашата анкета, находяща се в секция „Споделяне на симптоми“. За да може лекарят да вземе информирано решение за Вашия случай, можете само чрез един клик да споделите с него и своята медицинска документация, от предходни консултации. При възможност, можете да измерите своите кръвно налягане, температура, насищане с кислород и/или пулс и да ги добавите в секция „Показатели“.

  1. Как ще получите Вашите резултати?

До 24 часа след приключване на консултацията ще получите доклад и предписания от лекаря в секция „Документи“, подменю „Очакващи потвърждение“. След преглед на документа, можете да го запазите във Вашето здравно досие.