Дженерали Застраховане АД организира Благотворителен Тенис Турнир за набиране на средства по програмата The Human Safety Net


На 05 юни 2021 г. /събота/ се проведе Благотворителния тенис турнир за набиране на средства, организиран от Дженерали Застраховане АД по програмата The Human Safety Net. Турнирът е част от Предизвикателствата на България – Глобална инициатива на Група Generali за набиране на средства в помощ на най-уязвимите деца на България

Турнирът се проведе през целия ден и в него взеха участие над 30 ентусиасти в тениса, като представителите бяха разделени в две групи – мъже и жени. За организацията на турнира и неговото осъществяване към нашите усилия се присъединиха: Тенис клуб 1882, Изворна вода DEVIN които осигуриха вода за всички участници в турнира както и Допелхерц, които предоставиха витамини за малки и големи участници. 

Събитието събра и много малчугани, за които бяха организирани разнообразни детски занимания. Турнирът беше подкрепен и от Йордан Йовчев, който беше част от откриването на събитието, както и участник в мачовете.

В мъжката група, купата за първо място грабна  Цветан Петров – управител на Сопет Брокер ООД, а в дамската група, наградата отиде при най-младата участничка в турнира – Теодора Радева, която е само на 13 години!
Награждаването се извърши от г-н Николай Станчев, Главен изпълнителен директор и Председател на управителния съвет на Дженерали Застраховане АД.

Събраните средства от тенис турнира ще бъдат дарени на нашите партньори от Фондация За Нашите Деца по общата ни програма „Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България“. Средствата бяха събрани както чрез дарения он-лайн, така и чрез дарителски кутии на мястото на събитието.
Ако все още желаете да направите дарение, можете да го направите до 13 юни 2021 г. на посочения линк: https://act.thehumansafetynet.org/projects/thsn-fr 

Бихме искали да благодарим на нашите партньори, участници, клиенти, колеги и агенти, за готовността им да се включат благотворително в инициативата.

Ние, в Дженерали Застраховане АД, вярваме, че всеки заслужава да получи подкрепа и сме отдадени на каузата да помагаме на хората, които имат нужда. Още един пример за това е признанието на Националната мрежа за деца, които за 11 поредна година връчиха наградите „Златна ябълка“ за принос към живота на децата. Наградите се присъждат на личности, организации и институции, допринесли със своята работа за подобряването на живота и благосъстоянието на българските деца.  Дженерали Застрахова АД грабна статуетката в категорията „Благотворител“. Благодарим на нашите партньори от Фондация „За Нашите Деца“ за номинацията в конкурса, за присъденото отличие, както и на всички служители от Дженерали Застраховане АД, които са отдадени на каузата и винаги откликват на благотворителни инициативи.
Заедно можем да осигурим по-добро и сигурно бъдеще за децата на България. 

     

 

За ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group.

Generali е един от най-големите доставчици на застрахователни услуги и такива, свързани с  управлението на активи в световен мащаб. Създадена през 1831 г., тя присъства в 50 страни по света с общ премиен приход от 70,7 милиарда евро за 2020 г. С близо 72 000 служители, обслужващи 65,9 милиона клиенти, Групата има водеща позиция в Европа и нарастващото присъствие в Азия и Латинска Америка. Стремежът на Generali е да бъде партньор за цял живот на своите клиенти като предлага иновативни и персонализирани решения, благодарение на развитата си дистрибуторска мрежа. В Австрия, Централна, Източна Европа и Русия, Групата оперира чрез регионалния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в региона. През 2021 г. Generali Group празнува своята 190-а годишнина.

„Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул. ”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.

Документи за изтегляне

Дженерали Застраховане АД организира Благотворителен Тенис Турнир за набиране на средства по програмата The Human Safety Net 228.11kb