Димитър Георгиев Заяков

Мобилен телефон

+359876 949 305

Град и адрес

София, ул. Стефан Караджа 12А

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казавам се Димитър Георгиев Заяков. Притежавам магистърска степен „Инженер корабоводител” и магистърска степен „Икономика на водния транспорт”. Имам богат опит в управление на инвестиционни, научно-изследователски и научно-приложни проекти с частно и публично финансиране.  Консултантски опит в управлението на инвестиционен риск, изследване на външна и вътрешна бизнес среда, пазарни проучвания и др. Многогодишен опит в сферата публично - частното партньорство,  международната търговия, търговията на дребно и услугите. Този опит и натрупани умения ми помагат много за развитието ми, като добър застраховател. Бих казал, че имам повече опит в автомобилното застраховане, но се старая да се развивам експертно и в общото застраховане с цел да бъда максимално полезен за клиентите.

Моето хоби е лов и риболов. Имам домашен любимец – лабрадор. Притежавам богата музикална култура с многогодишна практика в изпълнение на струнни инструменти, собствено творчество (текст и музика) на лирични музикални произведения.     

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео