Нашият бранд


ВАШИЯТ ПЪРВИ ИЗБОР В 21-ВИ ВЕК

Лидерите на пазара познават отлично своите клиенти. Те изслушват, разбират нуждите на клиента и ги поставят в основата на всичко, което правят. В Generali, нашата цел е да проектираме продукти, които са в помощ на обществото и се сключват лесно и бързо. Ние работим усилено всеки ден, за да бъдем  първи избор на застрахователни решения. 

 
ОПРОСТЕНИ И ИНТЕЛИГЕНТИ РЕШЕНИЯ С МИСЪЛ ЗА КЛИЕНТА

Подходът ни до голяма степен се ръководи от бързото развитие на дигиталните технологии. От гъвкавите електронни плащания в Китай до наградите за добри водачи в Италия, ние използваме интернет и мобилни устройства, за да дадем възможност на нашите агенти, да реагират бързо, да решават проблеми и да се фокусират върху нуждите на нашите клиенти. 

ПЪРВИ ПО ПРАВО 
Важните ни постижения са записани в Днк-то на Generali. Повече от 184 години ние създаваме уникални застрахователни решения за нашите клиенти, от покритие за първия италиански астронавт до написването на първата полица за кибер застраховане и злонамерен софтуер. 

СПЕЦИАЛНИ МАРКИ 
Групата Generali обхваща редица специални марки. Ето и две, които предоставят най-добрите в класа услуги, в съответните им сектори: CosmosDirekt (директна застраховка) и Europ Assistance (автомобилни, домашни и пътни услуги).