Да подкрепим заедно децата на България! Включете се в нашите Предизвикателства за набиране на средства и подарете усмивка на семейство в нужда


28 Май 2021
e-mail banner template to change date.png

Скъпи клиенти и приятели,

Ние, в Дженерали Застраховане, вярваме че трябва да подадем ръка на хората в нужда и заедно можем да създадем положителна промяна в техния живот.

Ето защо, заедно с партньорите ни от Фондация „За Нашите Деца“, се включихме в Глобалното Предизвикателство на The Human Safety Net за набиране на средства за благородни каузи. Нека заедно дарим усмивка на дете в нужда и увеличим веригата от хора, които помагат на хора.

Благотворителната кауза ще се проведе в периода от 28-и май до 13-и юни, като за целта сме организирали различни благотворителни инициативи, средствата от които ще бъдат дарени на Фондация „За Нашите Деца“. Вече 29 години Фондацията подкрепя деца и семейства в затруднено положение, за да могат те да получат най-добрия шанс за живот и развитие в стабилна семейна среда. За да постигнем максимален ефект имаме нужда от всеки един от вас – нашите партньори, клиенти и съмишленици. Подкрепете уязвими деца и семейства в нужда като се включите в нашите инициативи:

  1. Благотворителен Тенис Турнир в София

Всички любители на тениса могат да се включат в организирания на 5-и и 6-и юни благотворителен турнир, който ще се проведе и двата дни от 10 до 17 ч. в Тенис клуб 1882. Можете да се запишете на място в клуба (ж.к. Студентски град, в двора на МГУ) до 01.06.2021 г. включително. Таксата за участие е 40 лв., като събраните средства ще отидат в полза на Фондация „За нашите деца“. Ако не играете тенис, но все пак искате да се присъедините към каузата, заповядайте да гледате турнира със своите близки и приятели – входът е свободен. Всеки, който иска да дари средства, може да го направи в кутиите за дарения, които ще бъдат на разположение в тенис клуба по време на събитието. За най-малките посетители ще има организирани забавления и двата дни от 12 до 14 ч., така че заповядайте с тях!

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/489856729101439?ref=newsfeed

  1. Посещение на забележителност

Пролетта е най-красивият сезон и предлага много възможности за пътуване и посещения на интересни места и забележителности. Ако, в периода от 28-и май до 13-и юни, планирате да пътувате независимо дали сами, с приятели или със семейството си, може да се включите във втората ни инициатива за набиране на средства – посетете забележителност в България, публикувайте снимка в социалните си мрежи и призовете своите приятели да ви подкрепят като дарят средства за нашата благотворителна инициатива. Създайте личната си страница за набиране на средства,  чрез която може да се правят дарения с кредитна/дебитна карта.  Средствата отново ще бъдат дарени на Фондация „За Нашите Деца“.

  1. Създайте свое предизвикателство

Най-творчески и креативно настроените сред вас имат възможност да се изявят, като създадат лично Предизвикателство, което може да осъществите индивидуално или заедно с вашите приятели или семейство. Споделете го в социалните си мрежи, разкажете какво ви е вдъхновило да го направите и призовете своите познати да го „спонсорират“, дарявайки средства за инициативата. Отново можете да създадете ваша лична страница за набиране на средства.

Средствата, които ще съберем от всички инициативи, ще бъдат обявени и дарени за програмата „Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България“, която се изпълнява от The Human Safety Net България и Фондация „За Нашите Деца“.

Станете част от нашата мисия за даряване на щастие!

Последвайте ни в социалните мрежи, където ще откриете повече информация и снимки от предстоящите събития!