Generali предлага нови функционалности в платформата Моето Здравно Досие за всички клиенти по медицинска застраховка


02 Ное 2021

Във все по-забързаното ни ежедневие, ние от GENERALI предлагаме още по-лесен начин за завеждане на претенция по Медицинска Застраховка Закрила, изцяло онлайн.  

Сега, изключително лесно можете да подадете своите документи за щети, чрез новите функционалности в платформата Моето Здравно Досие. Всички документи на стойност до 500,00 лева ще бъдат разглеждани без необходимост да се подават в оригинал, но ги запазете, в случай, че ще са ни необходими за допълнителни преглеждания. 

Ние имаме ангажимент, да разгледаме приоритетно всяка претенция, изпратена ни чрез платформата Моето здравно досие, като ще се свържем с вас, при необходимост от представяне на допълнителни документи. 
Вие може по всяко време да проследите статуса на заведената претенция, през акаунта ви.
Много лесно и напълно безплатно активирайте своето Здравно досие в няколко лесни стъпки. Вижте подробни указания на този линк, как да го направите.

Не на последно място, припомняме, че ние от GENERALI не изискваме предварително уведомление за настъпване на застрахователно събитие, като давностният срок за предявяване на претенции по медицинска застраховка е 3 години, от настъпване на застрахователното събитие.
 
GENERALI
Партньор за цял живот