Погрижи се за твоето здраве от разстояние с Дженерали Застраховане АД и Healthyco


01 Ное 2021
healthyco.jpg

Всички наши клиенти по Медицинска застраховка могат да се възползват от услугата безплатно

Радваме се да обявим, че Дженерали Застраховане АД вече предлага на всички свои клиенти по медицинска застраховка, безплатен достъп до платформата Healthyco.
Платформата Healthyco дава възможност всеки клиент да запази час и проведе консултация с лекар, изцяло онлайн. Вече съвсем лесно можеш да откриеш най-добрия лекар, защото той е в телефона ти. След регистрация в платформата ще имаш достъп до екип от квалифицирани медицински специалисти във всички специалности, до които да се допиташ, при необходимост.
След като направиш своя избор за медицински специалист, ще имаш възможност да изпратиш запитване, в което да опишеш проблема си.
Консултацията с лекаря може да бъде:

  • Текстова – консултацията с избрания от теб лекар протича изцяло онлайн, посредством размяна на текстови съобщения. Имаш възможност да получиш консултация под формата на съвет или предписване на терапия, въз основа на предоставенатаот теб информация.
  • Видео – консултацията протича изцяло онлайн в реално време, след като предварително си запазил час в графика на лекаря.
  • Съвет (насочване) за физически преглед при лекаря – това се налага в случаите, когато здравословното състояние не може да бъде определено дистанционно и се налага физически преглед в медицински кабинет.

В допълнение, платформата Healthyco ще архивира медицинските ти данни, като по този начин защитава здравните ти документи и позволява достъпа до тях само с няколко клика. Ще имаш възможност да ги споделиш с избрания от теб лекар, бързо и лесно. 
Всички клиенти, застраховани по Медицинска застраховка от Дженерали Застраховане АД, могат да се възползват от неограничен брой консултации в платформата Healthyco.
За да достъпиш платформата е необходимо да посетиш drhealthyco.com, да се регистрираш и идентифицираш с индивидуалния здравен номер на здравната ти карта от Дженерали Застраховане АД. 

По-подробни инструкции можеш да откриеш във видеото.