Ангел Сотиров Янчев

Мобилен телефон

+359882 003 607

Град и адрес

Пещера, ул. Дойранска епопея 36

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Ангел Сотиров Янчев и съм роден 1947г. Висшето си образование съм завършил във ВХВП, гр. Пловдив.

Със застраховане се занимавам от 1992г. Започнах като застрахователен агент към ЗК „ОРЕЛ“ АД, а след навлизането на „Дженерали“ на българския застрахователен пазар, се присъединих към компанията и от тогава до сега съм неин Генерален представител за гр. Пещера. Предпочитаните от мен застрахователни браншове са автомобилно и имуществено застраховане.

За себе си мога да кажа, че съм отдаден на работата си, а в свободното си време обичам да се занимавам с любимите си хобита - футбол и риболов.

Награди

Грамота „Златен Лъв“ за първото шестмесечие на 2010г.
Грамота за високи постижения в „Имуществено и техническо застраховане, Отговорности, Транспортно и селскостопанско застраховане“ – 2015г.
Грамота за 1-во място в категория „Имуществено и техническо застраховане, Отговорности, Транспортно и селскостопанско застраховане“ – 2016г.
Грамота за 2-ро място в категория „Имуществено и техническо застраховане, Отговорности, Транспортно и селскостопанско застраховане“ – 2017г.

Сертификати и дипломи

Сертификати по предлаганите застрахователни продукти.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео