Милен Иванов Чернев

Мобилен телефон

+359877 877 287

Град и адрес

Варна, ул. Селиолу 2 (Окръжна болница)

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Милен Чернев и се присъединих към екипа на Дженерали Застраховане АД в началото на 2022г., като ръководител на Агентски офис Варна. Считано от 01.01.2024г. приех предизвикателството да стартирам дейност в качеството си на Генерален представител и да оглавя най-новата Генерална агенция - Варна център на компанията в гр. Варна. Избрах Дженерали за партньор, защото вярвам, че качеството е в основата на успешното сътрудничество и гарантира удовлетвореността на клиентите. Работата с тях е предизвикателство за мен, а тяхното спокойствие е приоритет номер едно. Стремя се ежедневно да усъвършенствам уменията и познанията си, за да мога да предложа на всеки клиент най-качествените и подходящи застрахователни продукти. Вярвам че доверието към мен и доволните клиенти са нещата, които ме мотивират най-много.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео