Росица Рачева Бъчварова

Мобилен телефон

+359879 318 788

Град и адрес

Велико Търново, бул. България 25

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Росица Бъчварова и съм завършила висше образование в Стопанска академия, гр. Свищов със степен магистър „Счетоводство и контрол“. Работих като счетоводител 13 години. От 2014г. до 2018г. стартирах застрахователна дейност в качеството си на Генерален представител на „Дженерали Застраховане“ за град Козлодуй, а след това продължих да представлявам дружеството като застрахователен агент. От 2023г. живея в град Велико Търново и извършвам дейстостта по разпространение на застрахователни продукти в собствен офис с адрес: бул. България 25. Застраховането стана моя професия случайно, но ме завладя с магията да бъдеш полезен на хората, осигурявайки им защита. Работата е динамична, интересна, изискваща постоянно учене и усъвършенстване.

В работата ми с клиентите прилагам личен подход. Запознавам се подробно с клиента, с неговото семейство и имущество, с нуждите му от застрахователните продукти, които предлага компанията. След като вече е мой клиент и клиент на Дженерали, аз поемам изцяло грижата за застраховането и последващото обслужване. Консултирам клиента във всеки момент, в който той има нужда или има въпроси. Така аз наистина припокривам слогана на Дженерали - Ние сме до теб.

Годините сътрудничество с най-добрата застрахователна компания- Дженерали ме научиха на ред, дисциплина, коректност, лоялност- качества, които са важни във всеки един бизнес и са много високо ценени от клиентите.

За мен застраховането е страст, която със знанията и опита, които трупам става все по-силна. Доволните клиенти, които са се доверили на Дженерали и на мен са най-голямата награда за труда ми.

Награди

Грамота за високи постижения в Автомобилно застраховане.

Сертификати и дипломи

Придобита категория „Старши агент“ на „Дженерали Застраховане“ през 2019г. и 2020г.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео