Юлияна Георгиева Василева

Мобилен телефон

+359896 834 553

Град и адрес

Перник, ул. Йордан Благоев 54

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб: 9:00-16:00
нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Юлияна Георгиева Василева. Родена съм на  29 октомври, 1984 г. в гр. Кюстендил. Имам висше образование, като успешно съм защитила магистърска степен по право през 2010г. в Югозападен Университет, гр. Благоевград, както и магистърска степен по Екология и Опазване на околната среда към Лесотехнически Университет, гр. София през същата година.

Започнах професионалната си кариера през 2012г. като технически специалист и председател на пункт за годишни технически прегледи към фирма „Дизел Сервиз Николов ЮМ“ ЕООД, гр. Перник. През същата година започнах да се занимавам и със застраховане. През 2014г. се присъединих към „Дженерали Застраховане“ АД като застрахователен агент. Няколко години по-късно - през 2018г., успешно станах Генерален представител на компанията и до момента ръководя  Генерална агенция Перник – Изток. През същата година имах честта да бъда номинирана за член на ВИП клуба на агентите на Група Дженерали за Централна и Източна Европа, което е голямо постижение и гордост за мен.

В свободното си време обичам да слушам музика и да чета книги. Имам страст към бързите коли, обичам да пътувам и да се грижа за красивите си цветя. Мотото ми е: „Дай, за да получиш!“

Награди

Грамота за успешни продажби в автомобилното застраховане през 2017г.
Членство във ВИП клуба на Група Дженерали застрахователен агент на от 2018г. насам
Награда за значителен принос в продажбите на „Дженерали Застраховане АД“ през 2018г.
Грамота за отлично обслужване на клиенти от ВИП клуба на Група Дженерали – 2019г.

Сертификати и дипломи

Сертификат за успешно завършване на програмата на Група Дженерали за подобряване на управлението – 2019г.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео