Георги Борисов Кощров

Мобилен телефон

+359888 379 562

Град и адрес

Самоков, ул. Баба Фота 16

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб- 09:00-13:00
нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Георги Борисов Кощров от гр. Самоков, където израснах и завърших основното си образование. Средно образование завърших в гр. София в Търговски техникум, а след това ШЗО и военна служба в гр. Враца.

След това ме приеха в „Колеж по икономика“ в гр. София, където придобих висше образование със степен „Специалист“. Не спрях до тук и малко след това записах и завърших „Бакалавър“ по транспорт, както и „Магистър“ по туризъм в УНСС. В професионалния ми път, дълго време се занимавах с управление в туризма. Натрупах опит в комуникацията с клиенти и създадох множество контакти.

В сферата на застрахователния бизнес започнах професионалното си развитие през 2012г. в „Алианц България АД“, като застрахователен агент. От 2015г. съм част от екипа на „Дженерали Застраховане“ АД, където ръководя собствен офис в гр.Самоков.

Семеен съм с две деца. Обичам да практикувам туризъм, колоездене, футбол, ски, СПА и тенис на маса.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео