Нашите офиси
     

Станете част от нас


“Когато се присъедините към Дженерали, вие ставате част от една глобална общност, която изгражда нещо специално. Нашата цел е да се грижим за нашите клиенти по целия свят, и това е нещо, с което да се гордеете.

И не само това - ние ценим хората си. Ценим приноса им и се грижим за тяхното развитие и ангажираност. Без тях нямаше да успеем - както го правим всеки ден - за милионите, които разчитат на нас по целия свят.

За да се присъедините към нас е необходимо да сте:

  • отворени и любопитни за света. Нашите екипи и клиенти са глобални, така че се работи в общност с различни езици, интереси и умения, но сме обединени от целта да се защити и подобри живота на хората.
  • страстни към това, което правите и това, което можем да постигнем заедно. Вие постигате целите си, защото ви е грижа за избора  и способностите Ви. Искате да управлявате нашия успех с вашата амбиция и талант. Виждате нещата по лесен и практичен начин, винаги мислите за нови идеи и развитие.
  • мотивирани и нетърпеливи сте да видите себе си и екипа, с който работите да се развива - професионално и лично. Винаги се стремите да подобрявате себе си, както и да имате положителен принос към екипа и  средата, в която работите.