Нашите офиси
     

Управляваме успеха си

7.jpg

Успехът идва, когато успяваме да доставим грижата и защитата, които клиентите ни очакват.

Вярваме в хората ни на всички нива и ги стимулираме да постигат нашите общи цели, да постигат промяна в живота на хората.

За да стане това реалност, лидерите в Дженерали се ангажират да слушат и да се грижат едновременно и за нашите клиенти и за служителите ни, внедрявайки лесен и достъпен подход за реализиране на стратегията ни. 

Нашите лидери създават утрешните лидери, отдадени да развиват таланти, да насърчават поведение, което изразява ценностите ни, пуснати в действие.

Нашите лидери споделят общ език в начина, по който приемат нашите ценности в ежедневни ситуации:

Страст към постиженията

Ние сме отдадени на Дженерали и нашата застрахователна дейност, работим с кураж и задълбоченост. Като собственици на компанията, вземаме решения и поемаме рискове, комбинирайки местни пазарни перспективи и глобални цели. Действаме почтено и в съответствие с нашите етични стандарти.


Вдъхновяваме хората си

Ние предаваме страстта към нашите служители и изграждаме изцяло ангажирани екипи. Посяваме бъдещето на нашата компания, като създаваме почва, стимулираща обученията.


Управляваме успеха си

Приемаме промените и се фокусираме върху развиването на силните ни страни. Оценяваме участието в постигането на резултати и стремежът за високо представяне. Съсредоточаваме се върху целта и я изпълняваме с разум и отговорност.


Ценим клиента

Вграждаме вижданията на клиентите в ежедневните ни дейности , за да надминем очакванията и да бъдем надежден партньор за тях. С цел да предоставим по-добра цялостна услуга, ние поддържаме силни и здрави партньорства с нашите дистрибутори.


Изграждаме застраховането

Техническите ни познания и пазарни анализи ни позволяват да предвидим бизнес и социалните тенденции. Считани сме за лидери на мнение в сектора и от регулаторните органи.